スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Yaguchi Natto Co., Ltd. (Now Yaguchi Foods Co., Ltd.) in English

Founded in 1954 in Urawa (currently Saitama musashi-urawa).
Natto (fermented soy beans) became a popular household dish during the Edo Period when it became a commercial product by hikiuri merchants who sold their products door to door.

In recent years, this traditional Japanese food product has captured a lot of attention due to the health benefits of nattokinase, which is said to prevent blood clotting.
Currently, the mainstream brands are mass produced by machines, but the "Ganko Oyaji (stubborn old man)" brand, as the name suggests, is stubbornly committed to the "handmade flavor" and the hikiuri sales method that allows the manufacturer to come in direct contact with the customers.

Please enjoy,1megumi natto how nice food in japan.
yaguchi.jpg



[昭和29年(1954年)、浦和市(現・さいたま市)にて創業。
江戸時代に豆腐などとともに『引き売り』が始まり、庶民の食卓の味として定着した『納豆』。ビタミンK2や、納豆固有の酵素であるナットウキナーゼによる血栓予防などの健康効果も注目を集めている日本の伝統食品です。
機械による大量生産がほとんどの現代において、今でも『がんこおやじ』というブランド名そのままに、頑に『手づくりの味』と、直にお客様に接することのできる『引き売り』を今日でも受け継ぎ、守り続けています。]

やぐちフーズが今日もどこかの食卓を明るく豊かにしてくれていることを願っています。

外国の人にもぜひ食べてほしい納豆といえば、もちろんやぐちフーズの「一粒のめぐみ」ですよね。
http://www.1megumi.com/

コメント

コメントの投稿

管理者にだけ表示を許可する

納豆カウンター

プロフィール

そうゆいパパ

Author:そうゆいパパ
うまい納豆を探す毎日。
特におすすめはやぐちフーズの「一粒のめぐみ」納豆。
でも王者おかめ納豆も30年の愛好中。

子供たちと一緒においしい納豆と、さらにおいしくたべる工夫とアイテムたちを探求中。

納豆総選挙投票

検索フォーム

上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。